Asistență tehnică

Untitatea de coacere necesară coacerii produselor Fornetti este asigurată de către francizor, prin urmare, aceasta nu trebuie cumpărată.

Amplasarea cuptoarelor este foarte simplă, acestea contribuind cu aspectul lor la realizarea unei atmosfere plăcute şi a unui aspect unitar. Unitatea de coacere trebuie amplasată într-un loc vizibil şi accesibil în spaţiul de vânzare, de unde coacerea produselor Fornetti, servirea şi mirosul produselor proaspăt coapte ademenesc clienţii.
În cazul defectării unităţilor de coacere, colegii noştri de la reprezentanţa comercială elimină defecţiunea în termen de 48 ore, pe cheltuiala francizorului.

Consiliere tehnologică
Amplasarea unităţilor de coacere şi instruirea asupra tehnologiei de coacere are loc după asigurarea condiţiilor tehnice la un termen programat în prealabil. Specialiştii verifică în mod regulat respectarea prevederilor tehnice şi de igienă precum şi calitatea produselor coapte. Pentru asigurarea unei calităţi standard de nivel înalt, reprezentanţii Fornetti ajută partenerii cu sfaturi şi instruiri.