Siguranța consumatorilor este cea mai mare valoare. Pentru a garanta acest lucru, Fornetti operează un sistem informatic complex de administrare a materialelor şi de tehnologie proprie, care urmăreşte, documentează şi verifică siguranţa alimentară şi calitatea produselor de la materia primă până la produsul finit.
În fabricile noastre, calitatea înaltă de producţie este asigurată de către utilaje de producţie italiene şi germane automate şi semiautomate cu cea mai modernă tehnologie şi angajaţi bine pregătiţi.
Produsele noastre conţin doar materii prime de la furnizori care îndeplinesc condiţiile stricte de calitate, verificate regulat. Materiile prime pot intra în procesul de producţie doar dacă toţi parametrii corespund exigențelor stabilite şi a fost efectuată verificarea microbiologică în propriul laborator.
Sistemul nostru de măsurare şi colectare a datelor de fabricaţie urmăreşte produsul de la dospire până la ambalare. Acesta este un sistem fix în liniile de producţie cu senzori şi staţii de măsurare pentru efectuarea măsurătorilor în timpii prevăzuţi de către program. Datele stocate de către sistem sunt accesibile online persoanelor autorizate, astfel fiind posibilă intervenția specialiştilor oricând este nevoie.
Verificarea obiectivă a calităţii şi a igienei este asigurată de către sistemul nostru digital de verificare a calităţii. Cu ajutorul acestui sistem mobil propriu dezvoltat, verificările sunt efectuate conform unei structuri şi a unui chestionar prestabilit. Chestionarul permite verificare maximă, eliminând subiectivitatea muncitorului. În cadrul verificării parametrilor de igienă şi de producţie, sistemul avertizează în caz de devieri, transmiţând imediat un semnal de alarmă pe telefonul celor responsabili. Astfel, aceştia au posibilitatea să intervină imediat.
Fornetti prelucrează în produsele sale materiile prime naturale de cea mai bună calitate şi îşi dă silinţa să fabrice produse cu cel mai bun efect nutrițional. Produsele cu caracter casnic sunt fabricate la scară industrială, astfel încât reţetele originale nu suferă modificări de nici un fel, datorită siguranţei, exactităţii, igienei şi calităţii constante, asigurate de către o fabrică automatizată.
Dezvoltatorii de produse iau în considerare cele mai noi rezultate de cercetare ale ştiinţei alimentare şi colaborează cu cercetătorii de vârf din acest domeniu pentru a oferi consumatorilor cele mai noi rezultate internaţionale ale ştiinţei sub forma unor produse de panificaţie gustoase, „întotdeauna calde”.
Deveniţi partenerul nostru de franciză
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Condiţia de bază a unei afaceri prospere este un spaţiu aflat într-un loc cu trafic pietonal intens (centru, şcoală, staţie de autobuz, instituţie medicală etc.). Colegii noştri efectuează o evaluare în cadrul unei întâlniri programate în prealabil, referitoare la poziţia şi amenajarea spaţiului şi vă oferă informaţii detaliate referitoare la cerinţe şi posibilităţi. În cazul în care condiţiile de aderare corespund ambelor părţi, se poate încheia contractul de colaborare.
Sistemul de comenzi
Comenzile partenerilor noştri sunt preluate şi stocate de către colegii noştri din Contabilitate, care informează în acelaşi timp partenerii şi despre orice schimbări apărute în cadrul asortimentului. În baza comenzii livrăm partenerilor noştri de două/trei ori pe săptămână produsele congelate.
Livrarea mărfii
Livrarea produselor până la punctul de coacere este un serviciu de bază gratuit al francizei Fornetti pentru parteneri. Acest lucru este realizat cu ajutorul vehiculelor frigorifice acordând atenţie mare ca lanţul de răcire să nu fie întrerupt.
Principiul de bază al sistemului de livrare:
Produsul să fie ÎNTOTDEAUNA livrat
• punctual;
• la calitatea potrivită;
• în cantitatea potrivită;
• la locul potrivit.